Zscaler Internet Access

Internet is voor veruit de meeste bedrijven onmisbaar. Tegelijk zetten al deze verbindingen de deur open voor dreigingen van buitenaf. Vooral omdat steeds meer mensen vanuit huis werken, of vanaf een andere locatie met een onveilige verbinding. Zscaler biedt een uitstekende oplossing.

Snel en veilig internetten, waar u ook bent

Met Zscaler Internet Access kunt u uw internetverkeer maximaal beschermen, terwijl u tegelijkertijd gebruikers snel en betrouwbaar internet biedt. Ongeacht waar ze zich bevinden. Want Zscaler biedt een volledig cloud gebaseerd beveiligingsplatform. Al het internetverkeer komt eerst binnen in de Zscaler Cloud, waar het wordt geïnspecteerd en doorgestuurd naar de bestemming. U bereikt uw beveiligings- en compliance doelstellingen zonder ingewikkelde en dure ‘traditionele’ beveiligingsoplossingen. Zscaler is door Gartner aangeduid als markleider op het gebied van secure web gateways.

“Een totaal nieuwe benadering van veiligheid. Waar uw personeel zich ook bevindt.”

“Een totaal nieuwe benadering van veiligheid. Waar uw personeel zich ook bevindt.”

Voordelen voor ultieme veiligheid

  • Realtime update van de secure web gateway wanneer ergens ter wereld nieuwe malware wordt ontdekt
  • Houdt malware tegen nog voor het binnenkomt in uw netwerk
  • Beschermt verkeer van uw locaties én van remote werkers (bijvoorbeeld thuis of onderweg)
  • Geen onderhoud nodig, updates worden door ons verzorgd
  • Implementatie kunnen we binnen enkele dagen uitvoeren
  • Inspectie van alle ingaande en uitgaande bytes, in minder dan een microseconde delay
  • Dagelijks meer dan 120.000 unieke security updates in de Cloud
  • Meer dan 60 third-party threat feeds detecteren en blokkeren threats

Strategische samenwerking met Zscaler

Data4 Cyber Security heeft een strategische samenwerking met Zscaler, een toonaangevende aanbieder van Cloud-beveiligingsoplossingen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze klanten voorzien van een volledig Zero Trust Network Access-kader, waarmee het potentiële aanvalsoppervlak drastisch wordt verkleind. Zscaler is een marktleider op het gebied van Cloud-beveiliging en is opgenomen in Gartner's Magic Quadrant. Het bedrijf heeft wereldwijd al vele organisaties geholpen met Zero Trust Network Access, waaronder 20% van de Forbes Global 2000-bedrijven.