Cyber Security Framework (NIST) Assessment

Cybercriminelen ontwikkelen voortdurend geavanceerde technieken om bedrijven aan te vallen. Tegelijk zijn organisaties steeds meer afhankelijk van informatietechnologie. De risico’s nemen toe en daarmee rijst steeds vaker de vraag hoe deze risico’s beheersbaar kunnen blijven. Het antwoord: een Cyber Security Framework Assessment.

Ontwikkeld door de wereldtop

Het Cyber Security Framework Assessment is ontwikkeld door de Amerikaanse overheid, in samenwerking met het bedrijfsleven en de academische wereld. Dit framework helpt organisaties hun digitale weerbaarheid in kaart te brengen en te versterken. Onmisbaar om uw organisatie voor te bereiden op cyberaanvallen en daartegen te beschermen.

“Het onderzoek is snel uitgevoerd. U heeft er geen omkijken naar.”

“Het onderzoek is snel uitgevoerd. U heeft er geen omkijken naar.”

Een risicobeoordeling die alles ziet

Een alles overstijgende risicobeoordeling, dat is het Cyber Security Framework Assessment in het kort. Het biedt waardevol inzicht, begrip, beheer en beperking van risico's. Het vormt de basis voor een sterk beveiligingsbeleid, maakt blinde vlekken zichtbaar, ziet mogelijkheden voor verbetering en laat zien waar wellicht een investering noodzakelijk is. Een belangrijk voordeel van deze methode is dat het relatief weinig inspanning vereist van de opdrachtgever en het onderzoek in een kort tijdsbestek kan worden uitgevoerd.

Een overzichtelijk rapport met bevindingen

De resultaten van het onderzoek ontvangt u in een overzichtelijk rapport. Het management van uw organisatie heeft zo een enorm waardevol instrument bij het opstellen van een (cyber)beveiligingsprogramma. Het resultaat is een verhoogde digitale weerbaarheid en grotere bewustwording van cyberveiligheid binnen uw organisatie.